20.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Kérdés esetén hívja a +36703108410 számot!

Szűrés
Ár (Ft)
4 910 Ft - 28 330 Ft
Méret (sz*h)
Töltősúly

Atka Stop termékcsalád

ATKA STOP TERMÉKCSALÁD

Az emberi szervezetnek nagy szüksége van a pihentető alvásra, ugyanis a testünk ilyenkor      regenerálódik, és ekkor termeli az energiát a következő napra. Talán nem is hinnéd, milyen nagy    szerepet játszik ebben az ágyneműd, hogy milyen fontos annak fedő és töltőanyaga.
Az Atka Stop   kimondottan a házipor allergiától szenvedőknek kifejlesztett termékcsalád.

Fedőanyag: 100% pamut
Töltet: 100% üreges poliészterszál mikroba-poratka ellenes kikészítéssel

Az Atka Stop termékcsalád különlegessége az Atka Stop kikészítésben rejlik, amely egy természetes alapanyagú kezelés. Alapját különböző citrusokból nyert kivonatok adják, ezáltal egyaránt taszítja a poratkákat, a házi poloskát és a szúnyogot is. A széles spektrumú mikroba ellenes funkció mellett antiallergén hatással is rendelkezik, melyet dermatológiai vizsgálatok is alátámasztanak. A különleges Atka Stop kikészítés lényege, hogy a természetes molekulákat fizikálisan kötik a poliészterszálakhoz, így azok mosáskor nem oldódnak ki a töltetből. Pamut fedőanyaguk nem irritálja a bőrt és a szemet, és nem vált ki allergiás reakciót sem. Allergiásoknak, kisgyermekeknek tökéletes választás. Könnyen kezelhető, formatartó termékcsalád, mosógépben 40°C-on mosható.


7termék17

Az Atka Stop paplan, speciális kikészítésének köszönhetően hatékony védelmet nyújt a mikrobák és poratkák ellen, így az allergiásoknak is garantáltan pihentető alvásban lesz részük minden éjjel. Az Atka Stop paplanok fedőanyaga 100% pamut, töltetük 100% üreges poliészterszál mikroba- és poratka ellenes készítéssel. Az Atka Stop termékcsalád paplanjai allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott, de az óvodáknak és kisgyermekes családoknak is nagy kedvence.

Atka stop:
Atka stop
18 140 Ft 
17 230 Ft

Atka Stop kispárnánk különleges kikészítésének köszönhetően hatékonyan  véd a mikrobák és poratkák ellen. Az Atka Stop kispárna fedőanyaga 100% fehér pamut, töltete pedig 100% üreges poliészterszál. Kisgyermekes családoknak és háziporatkára allergiásoknak különösen ajánljuk. Rendkívül formatartó, 40°C-on mosható.

Atka stop:
Atka stop
4 910 Ft

Atka Stop nagypárnánk különleges kikészítésének köszönhetően hatékonyan  véd a mikrobák és poratkák ellen. Az Atka Stop nagypárna fedőanyaga 100% fehér pamut, töltete pedig 100% üreges poliészterszál. Kisgyermekes családoknak és háziporatkára allergiásoknak különösen ajánljuk. Rendkívül formatartó, 40°C-on mosható.

Atka stop:
Atka stop
11 970 Ft

Az Atka Stop nyári paplan, speciális kikészítésének köszönhetően hatékony védelmet nyújt a mikrobák és poratkák ellen, így az allergiásoknak is garantáltan pihentető alvásban lesz részük minden éjjel. Az Atka Stop paplanok fedőanyaga 100% pamut, töltetük 100% üreges poliészterszál mikroba- és poratka ellenes készítéssel. Az Atka Stop termékcsalád paplanjai allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott, de az óvodáknak és kisgyermekes családoknak is nagy kedvence.

Atka stop:
Atka stop
14 530 Ft

Az Atka Stop dupla nyári paplan, speciális kikészítésének köszönhetően hatékony védelmet nyújt a mikrobák és poratkák ellen, így az allergiásoknak is garantáltan pihentető alvásban lesz részük minden éjjel. Az Atka Stop paplanok fedőanyaga 100% pamut, töltetük 100% üreges poliészterszál mikroba- és poratka ellenes készítéssel. Az Atka Stop termékcsalád paplanjai allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott, de az óvodáknak és kisgyermekes családoknak is nagy kedvence.

Atka stop:
Atka stop
24 410 Ft

Az Atka Stop dupla téli paplan, speciális kikészítésének köszönhetően hatékony védelmet nyújt a mikrobák és poratkák ellen, így az allergiásoknak is garantáltan pihentető alvásban lesz részük minden éjjel. Az Atka Stop paplanok fedőanyaga 100% pamut, töltetük 100% üreges poliészterszál mikroba- és poratka ellenes készítéssel. Az Atka Stop termékcsalád paplanjai allergiás megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott, de az óvodáknak és kisgyermekes családoknak is nagy kedvence.

28 330 Ft

Atka Stop félpárnánk különleges kikészítésének köszönhetően hatékonyan  véd a mikrobák és poratkák ellen. Az Atka Stop félpárna fedőanyaga 100% fehér pamut, töltete pedig 100% üreges poliészterszál. Kisgyermekes családoknak és háziporatkára allergiásoknak különösen ajánljuk. Rendkívül formatartó, 40°C-on mosható.

Atka stop:
Atka stop
6 800 Ft
7termék17