20.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Kérdés esetén hívja a +36703108410 számot!

Szűrés
Ár (Ft)
12 400 Ft - 17 830 Ft
Szín
Méret (sz*h)

Ágytakarók

Hálószobánk a nyugalom szigete, fontos, hogy ki tudj kapcsolódni egy nehéz nap után. Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt, mégis fontos szerepet tölt be lakásod dekorálásában, és hálód harmóniájának megteremtésében. Varázsolj eleganciát a hálószobádba a Naturtex kiváló minőségű ágytakaróival! A microfiber ágytakarók könnyen kezelhetőek, nem gyűrődnek, vasalást nem igényelnek, 30°C-on moshatók.


12termék112

Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt. A Naturtex Clara bézs színű, kockás steppelésű microfiber ágytakaró könnyű, nem gyűrődik, légáteresztő és mosható. Kiváló tulajdonságainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás pl. gyermekszobába, vagy olyan hálószobába, ahol gyakran heverészünk az ágyon egy jó könyvvel a kezünkben. Nem igényel vasalást, csak egy simítás, és máris olyan az ágy, mintha frissen vetettük volna be.

12 400 Ft

Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt. A Naturtex Emily púder-szürke színösszeállítású, steppelt microfiber ágytakaró könnyű, nem gyűrődik, légáteresztő és mosható. Kiváló tulajdonságainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás pl. gyermekszobába, vagy olyan hálószobába, ahol gyakran heverészünk az ágyon egy jó könyvvel a kezünkben. Nem igényel vasalást, csak egy simítás, és máris olyan az ágy, mintha frissen vetettük volna be.

13 990 Ft

Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt. A Naturtex Emily bézs-zöld színösszeállítású, steppelt microfiber ágytakaró könnyű, nem gyűrődik, légáteresztő és mosható. Kiváló tulajdonságainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás pl. gyermekszobába, vagy olyan hálószobába, ahol gyakran heverészünk az ágyon egy jó könyvvel a kezünkben. Nem igényel vasalást, csak egy simítás, és máris olyan az ágy, mintha frissen vetettük volna be.

13 990 Ft

Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt. A Naturtex Clara bézs színű, márvány steppelésű microfiber ágytakaró könnyű, nem gyűrődik, légáteresztő és mosható. Kiváló tulajdonságainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás pl. gyermekszobába, vagy olyan hálószobába, ahol gyakran heverészünk az ágyon egy jó könyvvel a kezünkben. Nem igényel vasalást, csak egy simítás, és máris olyan az ágy, mintha frissen vetettük volna be.

17 830 Ft

Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt. A Naturtex Emily fekete-piros színösszeállítású, steppelt microfiber ágytakaró könnyű, nem gyűrődik, légáteresztő és mosható. Kiváló tulajdonságainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás pl. gyermekszobába, vagy olyan hálószobába, ahol gyakran heverészünk az ágyon egy jó könyvvel a kezünkben. Nem igényel vasalást, csak egy simítás, és máris olyan az ágy, mintha frissen vetettük volna be.

13 990 Ft

Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt. A Naturtex Emily cápakék színű, steppelt microfiber ágytakaró könnyű, nem gyűrődik, légáteresztő és mosható. Kiváló tulajdonságainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás pl. gyermekszobába, vagy olyan hálószobába, ahol gyakran heverészünk az ágyon egy jó könyvvel a kezünkben. Nem igényel vasalást, csak egy simítás, és máris olyan az ágy, mintha frissen vetettük volna be.

15 500 Ft

Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt. A Naturtex Emily fehér színű, steppelt microfiber ágytakaró könnyű, nem gyűrődik, légáteresztő és mosható. Kiváló tulajdonságainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás pl. gyermekszobába, vagy olyan hálószobába, ahol gyakran heverészünk az ágyon egy jó könyvvel a kezünkben. Nem igényel vasalást, csak egy simítás, és máris olyan az ágy, mintha frissen vetettük volna be.

15 500 Ft

Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt. A Naturtex Emily mustár színű, steppelt microfiber ágytakaró könnyű, nem gyűrődik, légáteresztő és mosható. Kiváló tulajdonságainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás pl. gyermekszobába, vagy olyan hálószobába, ahol gyakran heverészünk az ágyon egy jó könyvvel a kezünkben. Nem igényel vasalást, csak egy simítás, és máris olyan az ágy, mintha frissen vetettük volna be.

15 500 Ft

Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt. A Naturtex Laura lila-világos lila színösszeállítású, steppelt microfiber ágytakaró könnyű, nem gyűrődik, légáteresztő és mosható. Kiváló tulajdonságainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás pl. gyermekszobába, vagy olyan hálószobába, ahol gyakran heverészünk az ágyon egy jó könyvvel a kezünkben. Nem igényel vasalást, csak egy simítás, és máris olyan az ágy, mintha frissen vetettük volna be.

16 760 Ft

Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt. A Naturtex Laura zöld-krém színösszeállítású, steppelt microfiber ágytakaró könnyű, nem gyűrődik, légáteresztő és mosható. Kiváló tulajdonságainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás pl. gyermekszobába, vagy olyan hálószobába, ahol gyakran heverészünk az ágyon egy jó könyvvel a kezünkben. Nem igényel vasalást, csak egy simítás, és máris olyan az ágy, mintha frissen vetettük volna be.

16 760 Ft

Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt. A Naturtex Laura türkiz-zöldes kék színösszeállítású, steppelt microfiber ágytakaró könnyű, nem gyűrődik, légáteresztő és mosható. Kiváló tulajdonságainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás pl. gyermekszobába, vagy olyan hálószobába, ahol gyakran heverészünk az ágyon egy jó könyvvel a kezünkben. Nem igényel vasalást, csak egy simítás, és máris olyan az ágy, mintha frissen vetettük volna be.

16 760 Ft

Az ágytakarók fő funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt. A Naturtex Laura világos szürke-sötét szürke színösszeállítású, steppelt microfiber ágytakaró könnyű, nem gyűrődik, légáteresztő és mosható. Kiváló tulajdonságainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás pl. gyermekszobába, vagy olyan hálószobába, ahol gyakran heverészünk az ágyon egy jó könyvvel a kezünkben. Nem igényel vasalást, csak egy simítás, és máris olyan az ágy, mintha frissen vetettük volna be.

16 760 Ft
12termék112