20.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Kérdés esetén hívja a +36703108410 számot!

Szűrés
Ár (Ft)
6 530 Ft - 16 310 Ft
Méret (sz*h)

MEMORY TERMÉKEK

Memóriahabos termékek kategóriában több fajta párna és fedőmatrac található, így biztos megtalálod a saját igényeinek legmegfelelőbb terméket. Nagyon fontos, hogy olyan párnán, illetve matracon aludj, ami minden igényt kielégít és biztosítja számodra a pihentető alvást. Az ideális párna alátámasztja a nyaki gerinc természetes ívét, ezzel tehermentesítve a nyak izmait. A Memory termékek alapanyagát - a viszko-elasztikus memóriahabot - a NASA tudósai fejlesztették ki még a '60-as években, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak az asztronautáknak extrém körülmények között. Az úgynevezett emlékező hab később terjedt el az egészségügyben és a háztartásokban is fantasztikus tulajdonsága miatt. A memóriahab lényegesen sűrűbb, mint az egyszerű szivacsok, így minden használat után visszanyeri eredeti formáját. A hab sűrűsége 40 kg/m3. Mindegyik termék huzata levehető, és 40°C-on mosható. 

A memóriahabos termékek mindegyike gyógyászati segédeszköznek minősül, így  az egészségpénztáraknál elszámoltatható!


8termék18

A gyermekek egészséges gerincfejlődése és megfelelő testtartása motiválta a Naturtex Junior memory párna újszerű kialakítását. Különlegessége háromrétegű összetételében, és ezáltal állítható magasságában rejlik. A párna ugyanis három különböző méretű memóriahab réteget tartalmaz, melyek igény szerint betehetőek, illetve kivehetőek. Így a párna a gyermekkor minden szakaszában használható, csecsemőkortól kezdve egészen a kamaszkor eléréséig. A memóriahab lényegesen sűrűbb, mint az egyszerű szivacsok, így minden használat után visszanyeri eredeti formáját. A párna huzata levehető, és 40°C-on mosható.

A termék  gyógyászati segédeszköznek minősül, így  az egészségpénztáraknál elszámoltatható!

EP számlára is:
EP számlára is
Memóriahab:
Memóriahab
12 400 Ft

Az Aloe Vera memóriahabos párna fedőanyagának speciális kikészítése lehetővé teszi, hogy alvás közben is élvezd ennek a népszerű növénynek, a bőrünkre gyakorolt jótékony hatását. Formatervezett alakjának köszönhetően remekül alkalmazkodik a test vonalához, alátámasztja a nyaki gerinc természetes ívét, így tehermentesíti a nyaktájékot, csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást. A memóriahab lényegesen sűrűbb, mint az egyszerű szivacsok, így minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Huzata levehető, 40°C-on mosható.

A termék  gyógyászati segédeszköznek minősül, így  az egészségpénztáraknál elszámoltatható!

EP számlára is:
EP számlára is
Memóriahab:
Memóriahab
8 250 Ft

A pihentető alvás legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás. Az AirPlus memóriahabos párna kitűnő légáteresztő-képességgel rendelkezik, az oldalán található AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegzõ anyagnak köszönhetően, ami az alvást frissítővé és pihentetővé teszi. Formatervezett vonala tökéletesen alátámasztja a nyakat, és követi a váll vonalát, ezzel csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást. A memóriahab lényegesen sűrűbb, mint az egyszerű szivacsok, így minden használat után visszanyeri eredeti formáját. A párna huzata levehető és 40°C-on mosható.

A termék  gyógyászati segédeszköznek minősül, így  az egészségpénztáraknál elszámoltatható!

EP számlára is:
EP számlára is
Memóriahab:
Memóriahab
14 810 Ft

Az utazó kispárna a NASA által kifejlesztett emlékező habból készült, használat után visszanyeri eredeti alakját. Speciális, hűsítő fedőanyagának köszönhetően megfelelő klímakontrollt biztosít. Tökéletes választás gyermekeknek, vagy hosszú útra indulóknak egyaránt. Méreténél fogva könnyen magaddal viheted bárhová. A párna huzata levehető és 40°C-on mosható.

A termék gyógyászati segédeszköznek minősül, így  az egészségpénztáraknál elszámoltatható!

EP számlára is:
EP számlára is
Memóriahab:
Memóriahab
8 760 Ft

A Memory hát/ülőpárna stabilan, természetes szögben tartja a hátcsigolyákat, kiválóan megtámasztva ezzel a derekad és a hátad, nagy segítséget nyújtva ezzel az ülőmunkát végzőknek, illetve azok számára, akik sok időt töltenek utazással. A párna két oldalán található 3D AirMesh lélegző anyag kiváló légáteresztő képességének és az egyedi, hűsítő fedőanyagnak köszönhetően kiválóan szellőzik. Rugalmas pántjának köszönhetően könnyen rögzíthető szék vagy autóülés támlájához. A párna huzata levehető és 40°C-on mosható.

A termék  gyógyászati segédeszköznek minősül, így  az egészségpénztáraknál elszámoltatható!

EP számlára is:
EP számlára is
Memóriahab:
Memóriahab
12 110 Ft

A Memory nyakpárnát a nagy utazóknak ajánljuk, hiszen a nyakpárna használata által a hosszú utazás kényelmesebbé és pihentetőbbé válik. Legfőbb előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat és egyenesen tartja a gerincet, csökkenti a nyaki izomfájdalom kialakulásának lehetőségét. A Nasa által kifejlesztett memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ennek köszönhetően a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. 

EP számlára is:
EP számlára is
Memóriahab:
Memóriahab
6 530 Ft

A NATURTEX® a SEAQUAL™ szervezettel együttműködve elindította fenntarthatósági projektjét a tengeri hulladékok újra hasznosítására fókuszálva, ezzel támogatva az óceánok megtisztítását és a szennyezés elleni fellépést.

Green Concept termékcsaládunkon belül elsőként került forgalomba a SEAQUAL™ memória párna, melynek huzata újrahasznosított műanyag SEAQUAL™ fonalból készült.

40C-on mosható:
40C-on mosható
12 980 Ft

A termék kialakítása a hagyományos párnaformát idézi, ötvözve a modern ergonómiai igényekkel.

A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

Azoknak ajánljuk, akik kedvelik a klasszikus kialakítású memory párnákat. Azoknak is jó választás, akik előnyben részesítik a magas, keményebb párnát.

A BI-OME® egy új, bioalapú technológia, amely garantálja az optimális frissességet és higiéniát mindenféle textília számára - a zoknitól kezdve a függönyön, szőnyegeken és matracokon át a paplanokig és a párnákig.

A BI-OME® kezelés során deaktiválják a káros szagokért felelős gombák és baktériumok növekedését és szaporodását, így a párnák frissessége sokkal tovább megmarad. A káros mikroorganizmusok csökkentésével biztosított az antiallergén hatás, így kiváló választás az allergiában szenvedők számára is.

Ez az eljárás 100%-ban természetes és környezetbarát, nem káros a bőrre, nem vált ki semmilyen bőrirritációt.

A BI-OME® kezelt termékek megfelelnek a BI-OME® minőségi szabványoknak és kritériumoknak. A technológia hatékonysága rendeltetésszerű használat mellett, 40°C-on mosva 20 mosásig igazolt.

Csak a párna huzata mosható (40°C).

16 310 Ft
8termék18